ДОБРЕ ДОШЛИ В ДОКТОРСКАТА КЪЩА
Как да направите резервация?

Как да направите резервация?

Бързи стъпки към Вашата резервация

 

От главното меню в частта “настаняване” изберете “помещения”.

 

След като на екрана Ви излезе пълния списък с предлаганите помещения в Докторската къща, ще може да разгледате всяко поотделно. Стаите, апартаментите и студиото ни са детайлно представени с текст и снимки.

 

Имайте предвид, че цената, която се изписва на екрана е за пиковия сезон. В началото на сезона (май-юни) тя е по-ниска.

 

Изберете помещението, което най-много отговоря на очакванията, нуждите и, разбира се, на бюджета Ви.

 

От календара в полето вляво посочете дата на пристигане и дата на заминаване, както и броя на гостите. Имайте предвид, че системата позволява резервация на минимум две нощувки. Резервации за една нощувка не са възможни.

 

След натискане на бутона “проверете наличността”, системата ще Ви покаже дали помещението е свободно за търсения от Вас период.

 

Ако е налично, ще може да продължите към частта “детайли за плащане”, където може да изпратите заявка за резервация като гост или като създадете свой профил.

 

След като въведете изискваните от нас данни — име и фамилия, телефон и имейл и приемете общите ни условия за ползване (в долния ляв ъгъл), кликнете върху бутона “продължи към плащане”. Тук няма да Ви се изискват никакви данни на кредитна или дебитна карта, тъй като плащания през уебсайта не се извършват.

 

На екрана ще се изпишат подробностите на Вашата резервация. С натискането на бутона “изпратете заявка за резервация” Вашето запитване до нас е финализирано.

 

На посочения от Вас имейл адрес ще получите потвърждение за своето запитване. Този имейл е автоматичен и НЕ потвърждава, че резервацията Ви е приключила. След като обработим запитването ще Ви изпратим втори имейл с информация как да преведете по банков път изисквания гаранционен депозит от 30% от общата сума за престоя Ви.

 

Депозитът трябва да се преведе в рамките на 72 часа на посочените от нас сметки (в лева и евро), а когато го получим, ще Ви изпратим финален имейл с официално потвърждение на Вашата резервация.

 

Моля, обърнете внимание, че плащания не се извършват през уеб страницата на Докторската къща, а само по банков път на посочените от нас в личен имейл до Вас банкови сметки.

 

Приятно плаване! 🙂